uhdtv netherlands, uhdmi netherlands, uhdtv dutch, uhdmi dutch

http://www.uhdmi.com/uhdtv/uhdtv-1/uhdtv-4k.jpg

English Version

FAQ:

Wat is de betekenis van UHDMI? of Wat is de definitie van UHDMI?

UHDMI betekent Ultra High Definition Movie Integratie.

Wat is de betekenis van UHDTV? of Wat is de definitie van UHDTV?

UHDTV betekent Ultra High Definition Television en het heeft twee verschillende sets van het systeem.

De UHDTV1 en UHDTV2 of ook wel bekend als de 4K-UHDTV en 8K-UHDTV
voor Movie Integratie van Theater Quality Video's om te worden gebruikt als de industriestandaard voor UHD Home Theater Systems, UHDTV projectoren en Full UHDTV.
Om dergelijke ultra hoge resoluties te bereiken, moet u video's hebt gemaakt met
UHD DSLR of Ultra High Definition Digital Single Lens Reflex, 8K videocamera's, camcorders 8K, UHD videocams.

uhdtv comparisons, uhdtv buying guide, uhdtv ratings and uhdtv installers recommends the 8K home theater for UHD videogames.


 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4e/Philo_T_Farnsworth.jpg/200px-Philo_T_Farnsworth.jpg  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/85/Zworykin_kinescope_1929.jpg/150px-Zworykin_kinescope_1929.jpg  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/The_Childrens_Museum_of_Indianapolis_-_Philco_Predicta_television.jpg/220px-The_Childrens_Museum_of_Indianapolis_-_Philco_Predicta_television.jpg  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ee/Braun_HF_1.jpg/220px-Braun_HF_1.jpg  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/Television_set_from_the_early_1950s.jpg/220px-Television_set_from_the_early_1950s.jpg

Geschiedenis van de Televisie

 

Ultra High Definition Movie Integration

UHDTV1 and UHDTV2

4K-UHDTV and 8K-UHDTV


ITU laatste aanbeveling voor een belangrijke vooruitgang in televisie-uitzendingen zal leiden tot een geheel nieuwe televisie-uitzending omgeving met de komst van de "Ultra High Definition Television" of UHDTV1 en UHDTV2.

De resolutie en de kwaliteit van de televisie video's die kijkers zien is enorm verbeterd, omdat het werd uitgevonden in de jaren 1920. Wat eens een zwak zwart-wit scherm in de hoek van de woonkamer zal uitgroeien tot een 'Volledige Ultra High Definition' dat we op grote platte beeldschermen te zien in de nabije toekomst.

Technologie nooit stil. ITU heeft een ontwerp van de aanbevolen technische details voor 'Ultra High Definition Television' of UHDTV 1 en UHDTV 2.
HDTV hebben vandaag het equivalent van ongeveer 2 megapixels. De 1e niveau van UHDTV beeldniveau heeft het equivalent van ongeveer 8 megapixels (3840 x 2160 resolutie), en het 2e niveau wordt geleverd met het equivalent van ongeveer 32 megapixels (7680 x 4320 resolutie). Ze heten de 'UHDTV 1' en 'UHDTV 2' of de '4 K-UHDTV 'en '8 K-UHDTV' systemen.

Ultra High Definition-kwaliteit gaat gepaard met een verbeterde kleurweergave en opties voor hogere aantallen frames per seconde ten opzichte van de huidige tv-systemen.

ITU verklaart dat "UHDTV absoluut een wereldschokkende ontwikkeling in de wereld van televisies," en "Watching UHDTV in de nabije toekomst zal zeker een adembenemende ervaring die we moeten uitkijken naar."

"De dageraad van een nieuw tijdperk voor de televisie brengt ongekende niveaus van uitzonderlijk realistische klanken en Movie Viewer genot. Het is een historisch moment en deze systemen zal zeker komen in onze huizen.

"Ik heb persoonlijk gezien dat de films met UHDTV2, 8K-UHDTV, FULL UHDTV systeem, en het is absoluut schitterend, omdat het gevoel van er te zijn is zeer geweldig."

http://uhdmi.com/uhdtv1.jpg

 


 http://uhdmi.com/uhdtv2.jpg

UHDTV

 
 
 English    Français     Deutsch    Español     русский    український  

 Italia     Nederlands     Türk     český    中国     中國     日本    العربية

 bing.com    google.com    yahoo.com    soso.com    baidu.com 

 

© 2008 UHDMI.com  |  Alle rechten voorbehouden